Vores vision

Din tryghed, vores fokus.

Hos Canify Clinics er vores mål at gøre behandlingen med medicinsk cannabis så effektiv og bekvem som muligt. Vi ønsker at forbedre livskvaliteten for kroniske patienter.

Vi sikrer, at de læger, vi samarbejder med, har en dybdegående og opdateret viden om behandling med medicinsk cannabis, så lægerne kan fokusere på dig.

 

Vi tror på empati og videnskab, og at alle er unikke.

Derfor vil du gennem vores klinikker og tjenester altid blive lyttet til af erfarne medicinske specialister, som kan guide dig til den behandling, der er den rigtige for dig.

Vi har til formål at mindske de forhindringer, som både læge og patient kan stå over for, når de indleder medicinsk behandling med cannabis. Dette omfatter forberedelse til og tilstedeværelse under konsultationer, udarbejdelse af recepter og dokumentation, adgang til ordineret medicin, myndighedsdokumentation og vejledning i den praktiske brug af din medicin.

Mange patienter1, der bruger cannabis til medicinske formål, får produktet gennem ulovlige kilder, hvor indholdet, styrken og dermed produktets sikkerhed kan variere betydeligt2. Dette kan give store variationer i de observerede virkninger af produkterne og forhindre patienten i at få god medicinsk rådgivning. Det er vigtigt, at læger er veluddannede med hensyn til brug, dosering og sikkerhed ved medicinsk cannabis, så de kan vejlede patienterne i retning af lovlige recepter og korrekt og sikker indgivelse.

 

Velkommen på din rejse mod professionel behandling med medicinsk cannabis.

referencer

1. Kvamme, S. L., Pedersen, M. M., Alagem-Iversen, S. & Thylstrup, B. Beyond the high: Mapping patterns of use and motives for use of cannabis as medicine. Nordic Studies on Alcohol and Drugs 38, 270–292 (2021).

2. Hazekamp, A. The Trouble with CBD Oil. Medical Cannabis and Cannabinoids 1, 65–72 (2018).


Fællesskab

Vi er et fællesskab af patienter, sundhedspersonale med flere, der er dedikeret til konstant at opbygge, bruge og dele viden om smertebehandling. Vil du være en del af fælleskabet på de sociale medier? Følg os via nedenstående link:
Ønsker du at læse mere om muligheder for behandling af kroniske smerter i vores klinik i Aalborg, kan du finde mere relevant information på siden Cannabisbehandling samt på siden Kræftbehandling
 
Sidder du inde med spørgsmål, du ikke kan finde svar på, kan du altid kontakte vores klinikpersonale, der vil hjælpe dig så vidt muligt med at afklare dine spørgsmål.