Vi søger læger

Behandling af en patient med cannabinoider er ofte forbundet med kompleksitet – både medicinsk og administrativt. Vi hjælper med at reducere de administrative barrierer, så du kan fokusere på det vigtigste: patienten.

Vores klinik i Nørresundby. Recept på cannabis CBD og THC. Medicinsk cannabis behandling af kroniske smerter Aalborg Danmark.

Canify Clinics

Vores arbejde er baseret på videnskab og klinisk erfaring, og vi uddanner læger til at blive eksperter i medicinering med cannabinoider. Hvis du slutter dig til Canify Clinics, slutter du dig til et fællesskab af sundhedspersonale, der er dedikeret til konstant at opbygge, bruge og dele deres viden.

Når du slutter dig til os, byder vi dig velkommen i vores fællesskab. Vi diskuterer behandling med medicinsk cannabis, det endocannabinoide system, cannabinoidfarmakologi og meget mere – alt sammen med det formål at sikre de bedst mulige patientresultater i vores klinikker. Vi udvikler og deler konstant bedste praksis og kliniske værktøjer i vores fællesskab.

Bliv en del af holdet

Er du læge og interesseret i at blive en del af Canify Clinics? Vi ønsker at udvide vores team af tilknyttede læger og at hjælpe flere patienter med at få adgang til de behandlinger, de har brug for og fortjener. Vi er i øjeblikket interesseret i at udvide vores team på alle lokationer i hele Danmark. Kontakt os venligst her, hvis du vil vide mere og drøfte muligheden for at samarbejde med os.


Fællesskab

Vi er et fællesskab af patienter, sundhedspersonale med flere, der er dedikeret til konstant at opbygge, bruge og dele viden om smertebehandling. Vil du være en del af fælleskabet på de sociale medier? Følg os via nedenstående link:
Ønsker du at læse mere om muligheder for behandling af kroniske smerter i vores klinik i Aalborg, kan du finde mere relevant information på siden Cannabisbehandling samt på siden Kræftbehandling
 
Sidder du inde med spørgsmål, du ikke kan finde svar på, kan du altid kontakte vores klinikpersonale, der vil hjælpe dig så vidt muligt med at afklare dine spørgsmål.