Priser og ydelser

Hos Canify Clinics fokuserer vi på prisen for medicinsk cannabis behandling ikke er en hindring – det samme gælder for behandling med genanvendt medicin. For os er alle unikke, men bør have samme adgang til behandling.

Konsultationer

Medicinsk cannabis (cannabinoidbehandling)

I Canify Clinics tilknyttede klinikker, kan du bestille tid til konsultation med fokus på medicinsk behandling med cannabis og cannabinoider. Behandlingen er for dig, med kroniske lidelser, som oplever manglende effekt eller dårlig tolerance over for konventionel medicin. Vi samarbejder med læger, der er veluddannede i administration af medicinsk cannabis. De vil foretage en grundig vurdering af din sundhedstilstand og dine behov, inden de beslutter og planlægger en trinvis behandling, der har til formål at give den bedst mulige behandling.

Genanvendt medicin (adjuverende behandling)

I vores samarbejdende klinikker kan du ligeledes bestille konsultation med henblik på understøttende adjuverende  kræftbehandling med genanvendte lægemidler (repurposed drugs). Vurdering af behandling sker i henhold til den enkeltes almentilstand samt blodprøveresultater*. Der er ingen garanti for helbredelse, reduktion af kræftsygdom eller forlænget levetid. Læs mere om behandlingen her.

Behandling med medicinsk cannabis kan indgå i den understøttende kræftbehandling, hvis lægen finder det relevant.

medicinsk cannabi pris
Din første booking

vil være en personlig konsultation og vil omfatte en grundig vurdering af din sundhedstilstand og dine behov. Under denne konsultation kan du drøfte behandlingsrelevante oplysninger med din læge i et roligt miljø og modtage din første recept baseret på lægens vurdering.

 

Opfølgende konsultationer

er lidt kortere end den første konsultation, men du vil have tid nok til at drøfte alle spørgsmål og detaljer om dit behandlingsforløb med din læge. På baggrund af lægens vurdering kan du få en ny recept. Opfølgningskonsultationer kan gennemføres som personlige eller virtuelle konsultationer.

 

Aftaler om receptfornyelse

er tilgængelige for patienter, der er i stabil behandling med medicinsk cannabis. Det er korte konsultationer, hvor du kan få en ny recept på baggrund af lægens vurdering. Receptfornyelser kan foregå som en personlig eller virtuel konsultation og bookes af lægen eller klinikpersonale.

Betaling og tilskud

Hvis din tilstand er egnet til en konsultation med en af vores tilknyttede læger, afholdes udgifterne til konsultationer og medicin adskilt**.  

Da klinikken ikke har overenskomst med sygesikringen skal betaling for konsultationen afregnes direkte med lægen enten via MobilePay eller betalingskort/bankoverførsel.

Visse private sundhedsforsikringer yder tilskud til konsultationerne. Vores klinikpersonale vil naturligvis hjælpe dig med at undersøge dine muligheder for tilskud gennem din sundhedsforsikring. Kontakt os for at høre nærmere.

Sygesikring ‘danmark’ giver tilskud til ydelser foretaget i klinikken, hvis du er medlem af gruppe 2. 

 

 

 

 

Registrering og patientansøgning

Det er gratis at registrere sig som patient hos Canify Clinics samarbejdende klinikker til vurdering af en læge. Efter evalueringen har du adgang til kalenderen og kan kontakte klinikpersonalet for hjælp.

Din livskvalitet skal være økonomisk overkommelig Hos Canify Clinics fokuserer vi på empati og videnskab. For os er alle unikke, men bør have samme adgang til behandling.
Klinikpersonale

Vores klinikker er klar med personale til at vejlede dig gennem hvert trin af patientrejsen, og deres støtte er gratis. Vi kan hjælpe dig i registrerings- og ansøgningsfasen og med bookinger og eventuelle spørgsmål, du måtte have før eller efter konsultationerne.

Patientkonto

Patientkontoen er dit personlige rum i aftalebogen.dk, hvor du kan se dine profiloplysninger, gennemgå og administrere dine bookinger og finde relevante oplysninger om klinikken, du er tilknyttet. 

Sundheds-check-ins

Når du er blevet patient i Canify Clinics, har du mulighed for at registrere din aktuelle sundhedsstatus baseret på de af følgende faktorer, der er relevante for dig: smerte, humør, koncentration, søvn, appetit, fysisk aktivitet og livskvalitet. Dine svar vil blive gemt og omdannet til letlæselig grafik, så din læge kan følge udviklingen i din tilstand og effekten af din behandling.

Medicinpas

Dit medicin-/pillepas kan bestilles her i klinikken. Husk at bestille i god tid før du skal rejse, hvis du er i behandling med morfin- eller cannabispræparater. Vi forbereder dit medicinpas i forbindelse med en opfølgende konsultation, der kan bookes i vores elektroniske kalender eller ved at ringe ind.

* Blodprøverne må maksimalt være 4-6 uger gamle før opstart af støttende kræftbehandling, og gentages under forløbet. Hvis man jævnligt får taget blodprøver i forbindelse med en offentlig kræftbehandling, vil disse for det meste være tilstrækkelige.

** Udgifterne til en konsultation hos en privatlæge inkluderer ikke udgifter til medicin. Medicinsk cannabis eller cannabisbaseret medicin skal betales på det valgte apotek ved udlevering. For mere information om tilskud til medicin se FAQ.

*** Du kan gratis aflyse en aftale op til 24 timer i forvejen. Der opkræves et gebyr på 250kr for reservationer, der aflyses mindre end 24 timer før aftalen.