Ny behandlingsform hos Canify Clinics skal understøtte konventionel kræftbehandling

Af Emil Vincent Jensen

Genanvendt medicin tilbydes til patienter med en kræftdiagnose og skal foregå sideløbende med deres igangværende behandling.

vores nørresundby artikel om canify clinics
Smerteklinikken Canify Clinics ligger på Hjørringvej 156, 9400 Nørresundby.
Hos VORES Nørresundby har vi taget en snak med onkolog og speciallæge hos Canify Clinics, Kristina Winter, om deres nye behandlingsform “repurposed drugs,” der skal være en supplerende behandling til kræftpatienter.
 
“Vi tilbyder understøttende adjuverende kræftbehandling med repurposed drugs (genanvendt medicin), der er lægemidler, som bliver brugt til at behandle andre sygdomme eller tilstande, end de oprindeligt var beregnet til.”
 
“Hos Canify Clinics vil du altid blive lyttet til af erfarne medicinske cancerspecialister, som kan guide dig til den behandling, der er den rigtige for dig,” fortæller Kristina Winter.
Kristina Winter onkolog
Onkolog Kristina Winter under konsultation med patient.

Ikke et mirakelmiddel

Speciallægen understreger, at behandlingen ikke er en erstatning for den konventionelle kræftbehandling, og de kan ikke garantere en effekt. Man skal se genanvendt medicin som et supplement til den almene behandling.
 
“Behandlingen af kræft med genanvendt medicin er ikke en mirakelbehandling, men kan være et supplement til eksisterende kræftbehandlinger, der tilbydes på sygehusene.”
 
“Vores samarbejdende læger kan ikke garantere hverken helbredelse, forlænget levetid eller reduktion af canceren. Man arbejder endnu bredere i at bekæmpe vækst og udvikling af canceren sideløbende med konventionel behandling.” 
Indehaver Jens Thau
Indehaver af Canify Clinics Jens Thau.

Kan gøre en forskel

Kristina Winter er begejstret for, at de hos Canify Clinics nu tilbyder behandlingsformen. Hun forklarer, at repurposed drugs er anerkendt som en behandling, der kan gøre en forskel: 
 
“Et eksempel på repurposed drugs, der virker, er acetylsalicylsyre, der oprindeligt var udviklet til at smertestille, men senere hen også bruges som blodfortyndende medicin. Kræft er en kompleks sygdom og kan udvikle sig på forskellige måder fra person til person. Der kan være forskel på, hvor langsom eller hurtig en kræftknude vokser, om den spreder sig i kroppen, og hvordan den reagerer på behandling.”
 
“Hen over de sidste mange år har der været store fremskridt i forskning og behandling af kræftsygdomme herunder hurtigere udredning og målrettet behandling, der i fremtiden bliver mere og mere skræddersyet til den enkelte patient,” lyder det fra Kristina Winter. 
 
Er du nysgerrig på at se eller høre mere, finder du meget mere om Canify Clinics på deres Facebookside og hjemmeside.

Læs oprindelig artikel


Fællesskab

Vi er et fællesskab af patienter, sundhedspersonale med flere, der er dedikeret til konstant at opbygge, bruge og dele viden om smertebehandling. Vil du være en del af fælleskabet på de sociale medier? Følg os via nedenstående link:
Ønsker du at læse mere om muligheder for behandling af kroniske smerter i vores klinik i Aalborg, kan du finde mere relevant information på siden Cannabisbehandling samt på siden Kræftbehandling
 
Sidder du inde med spørgsmål, du ikke kan finde svar på, kan du altid kontakte vores klinikpersonale, der vil hjælpe dig så vidt muligt med at afklare dine spørgsmål.