Mediedækning af vores smerteklinikker

Vi præsenterer dig for nyheder og artikler fra pressen om Canify Clinics samt vores tilknyttede læger og smerteklinikker i Nordjylland.

Se indlaget fra TV2 Nord om smerteklinikken i Nørresundby:

Kasper døjer med kroniske smerter: Medicinsk cannabis giver ham endelig ro. Nordjyllands første private smerteklinik, hvor cannabis bruges til behandling ligger i Nørresundby, og hjælper folk som Kasper Dahl Pedersen mod smerterne. Du kan gense indslaget på TV2 Nords egen hjemmeside her, eller læse med nedenfor. 

Læs artikler om vores smerteklinik:

MigogAalborg canify clinics

Artikel fra MigogAalborg

07.02.2023.

Livet som kronisk patient er ikke let. Oveni de stærke smerter og det faktum at du skal navigere en forandret hverdag, giver den smertestillende medicin ofte mange bivirkninger eller i værste tilfælde gør dig afhængig.

voresbyaalborg

Artikel fra VoresAalborg

25.12.2022.

I Nørresundby - få minutters kørsel fra Aalborg - finder man Canify Clinics, hvor Jens Thau er klinikejer. Mediehuset VoresbyAalborg har taget en snak med Jens om den lidt særlige forretning.

Kasper døjer med kroniske smerter: Medicinsk cannabis giver ham endelig ro

Artikel fra TV2 Nord

20.12.2022.

Nordjyllands første private smerteklinik, hvor cannabis bruges til behandling ligger i Nørresundby, og hjælper folk som Kasper Dahl Pedersen mod smerterne.

vores nørresundby artikel om canify clinics

Artikel fra VoresNørresundby

08.11.2022.

Canify Clinics har åbnet en sundhedsklinik i Nørresundby, der er åbent i udvalgte dags- og aftentimer med online tidsbestilling samt mulighed for virtuelle konsultationer.

Artikel fra nordjyske om Canify Clinics

Artikel fra NordJyske

29.10.2022.

Praktiserende læger er ikke blevet klædt på til at ordinere cannabis efter den forsøgsordning, som Folketinget har vedtaget - derfor tager private over.

AALEN NYT nyhedsartikel om Canify Clinics

Artikel fra AalenNyt

06.10.2022.

I næste uge kan aalborgensere for første gang træde ind på en lægeklinik, hvor specialiserede læger kan give dem cannabisrecepter og kompetente råd med hjem.

 
Vi er et fællesskab af patienter, sundhedspersonale med flere, der er dedikeret til konstant at opbygge, bruge og dele viden om smertebehandling. Vil du være en del af fælleskabet på de sociale medier? Følg os her: