Medicinsk cannabis for kroniske smerter

Gennem vores klinikker vil du altid blive lyttet til af erfarne specialister, som kan guide dig i behandlingen med medicinsk cannabis.

Nedenfor finder du sider med relevant information, til dig der ønsker dybere indsigt i, hvad det vil sige at være medicinsk cannabispatient og kronisk smerteramt i vores tilknyttede klinikker.

Konsultation

Medicinsk cannabis er primært til patienter med kroniske lidelser, hvor konventionelle behandlinger ikke er tilstrækkelige.

En trinvis vejledning om, hvordan du bliver patient hos Canify Clinics, og hvordan du forbereder dig til dine konsultationer.

Praktisk

Generelle anbefalinger og råd om koncentrationer, ratio og dosering kan hjælpe dig med din håndtering af medicinsk cannabis.

Det er vigtigt at tage medicinen korrekt for at sikre en præcis og ensartet dosering.

Generelt

FAQ

Du er ikke alene med dine spørgsmål – du kan måske finde svarene her.

Andre websteder kan være nyttige for dig som medicinsk cannabispatient.


Fællesskab

Vi er et fællesskab af patienter, sundhedspersonale med flere, der er dedikeret til konstant at opbygge, bruge og dele viden om smertebehandling. Vil du være en del af fælleskabet på de sociale medier? Følg os via nedenstående link:
 Sidder du inde med spørgsmål, du ikke kan finde svar på, kan du altid kontakte vores klinikpersonale, der vil hjælpe dig så vidt muligt med at afklare dine spørgsmål.