Kontakt os

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Canify Clinics. Vores tilknyttede læger vil lytte til dine behov og skræddersy din behandling med omhu. Vores klinikpersonale står altid til rådighed for at hjælpe dig ved hvert eneste skridt på vejen, for at sikre en gnidningsløs behandling af vores tilknyttede lægeklinikker.

Vores klinikpersonale er klar til at hjælpe dig

Du kan ringe til klinikken for hjælp af vores klinikpersonale eller for evt. viderestil til en læge. Du har mulighed for at ringe i fastlagte tidrum:

NB: Telefon tid uge 13, torsdag 9- 15

Mandag: 11:00-13:00

Tirsdag: 11:00-19:00

Onsdag: 11:00-13:00

Torsdag: 9:00-16:00

Fredag: 11:00-13:00

Lørdag og søndag: Telefonen er lukket

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail. Vi bestræber os på at svare indenfor få hverdage.

Sådan finder du vej

Klinikken i Aalborg har let tilgængelig lokation tæt på motorvej og lufthavn. Du har altid mulighed for gratis parkering som gæst i vores klinik.

Hjørringvej 156, 1.
9400 Nørresundby

 

Der er mulighed for offentlig transport med bus lige uden for døren.

Bygningen er kørestolsvenlig, da der både er elevator og kørestolsrampe.

Vores klinik i Nørresundby. Recept på cannabis CBD og THC. Medicinsk cannabis behandling af kroniske smerter Aalborg Danmark.


Fællesskab

Vi er et fællesskab af patienter, sundhedspersonale med flere, der er dedikeret til konstant at opbygge, bruge og dele viden om smertebehandling. Vil du være en del af fælleskabet på de sociale medier? Følg os via nedenstående link:
Ønsker du at læse mere om muligheder for behandling af kroniske smerter i vores klinik i Aalborg, kan du finde mere relevant information på siden Cannabisbehandling samt på siden Kræftbehandling
 
Sidder du inde med spørgsmål, du ikke kan finde svar på, kan du altid kontakte vores klinikpersonale, der vil hjælpe dig så vidt muligt med at afklare dine spørgsmål.