Adjuverende behandling med genanvendt medicin

Gennem vores klinikker vil du altid blive lyttet til af erfarne medicinske cancer specialister, som kan guide dig til den behandling, der er den rigtige for dig. Vi tilbyder understøttende adjuverende kræftbehandling med repurposed drugs (genanvendt medicin), der er lægemidler, brugt til at behandle andre sygdomme eller tilstande end de oprindeligt var beregnet til.

Nedenfor finder du sider med relevant information om, hvad det vil sige at være kræftpatient i vores tilknyttede klinikker.

Konsultation

I klinikken tilbyder vi understøttende adjuverende kræftbehandling med repurposed drugs (genanvendt medicin).

En trinvis vejledning om, hvordan du bliver patient hos Canify Clinics, og hvordan du forbereder dig til dine konsultationer.

Generelt

FAQ

Du er ikke alene med dine spørgsmål – du kan måske finde svarene her.

Andre websteder kan være nyttige for dig som kræftpatient.


Fællesskab

Vi er et fællesskab af patienter, sundhedspersonale med flere, der er dedikeret til konstant at opbygge, bruge og dele viden om smertebehandling. Vil du være en del af fælleskabet på de sociale medier? Følg os via nedenstående link:
Sidder du inde med spørgsmål, du ikke kan finde svar på, kan du altid kontakte vores klinikpersonale, der vil hjælpe dig så vidt muligt med at afklare dine spørgsmål.