Forberedelse til konsultationen

Her er en generel vejledning til dig som medicinsk cannabispatient omkring, hvordan du bedst forbereder dig til en konsultation med lægerne. Du kan med fordel læse denne inden konsultationen, så du er bekendt med forløbet før, under og efter dit besøg. Dette vil også hjælpe din læge med at finde den bedst mulige behandling skræddersyet til dine behov.

Først skal du oprette din personlige patientkonto. Her vil du altid kunne se og rette dine profiloplysninger samt se og administrere bookinger. 

 

Har du en tilstand eller et symptom, der til tider kræver øjeblikkelig lindring og/eller har du mere brug for en konstant og langvarig virkning? Metoden til administration af cannabis afhænger af dine behov og vil blive besluttet i samråd med din læge. Gør dig bekendt med de forskellige måder at indtage cannabis på siderne Farmakokinetik og Sådan anvendes medicinen.

 

Den første konsultation er altid med fysisk tilstedeværelse i klinikken. Dette garanterer din sikkerhed og er med til at skabe et personligt forhold mellem dig og lægen. Eventuelle opfølgende konsultationer kan være videokonsultationer, men du har altid mulighed for også at afholde dine opfølgningsbesøg i klinikken.

Du vil blive bedt om at vise dit sundhedskort ved konsultationen af hensyn til din og lægens sikkerhed.

 

Hvis du har brug for hjælp til at forstå koncentrationsniveauerne af THC og CBD på recepter eller produktetiketter, kan du læse vores Praktiske guidelines. Du skal dog altid følge din læges anvisninger og i tvivlstilfælde altid følge deres råd.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som patient i vores samarbejdsklinikker. 


Fællesskab

Vi er et fællesskab af patienter, sundhedspersonale med flere, der er dedikeret til konstant at opbygge, bruge og dele viden om smertebehandling. Vil du være en del af fælleskabet på de sociale medier? Følg os via nedenstående link:
Ønsker du at læse mere om muligheder for behandling af kroniske smerter i vores klinik i Aalborg, kan du finde mere relevant information på siden Cannabisbehandling samt på siden Kræftbehandling
 
Sidder du inde med spørgsmål, du ikke kan finde svar på, kan du altid kontakte vores klinikpersonale, der vil hjælpe dig så vidt muligt med at afklare dine spørgsmål.