Forberedelse til konsultationen

Her er en generel vejledning til dig som  kræftpatient omkring, hvordan du bedst forbereder dig til en konsultation med lægerne. Du kan med fordel læse denne inden din understøttende cancerbehandling, så du er bekendt med forløbet før, under og efter dit besøg. Dette vil også hjælpe din læge med at finde den bedst mulige behandling skræddersyet til dine behov.

Først skal du oprette din personlige patientkonto. Her vil du altid kunne se og rette dine profiloplysninger samt se og administrere bookinger. Lægen kan registrere din sundhedsstatus baseret på dine egne ugentlige helbreds-check-ins.

 

Den første konsultation er altid med fysisk tilstedeværelse i klinikken. Dette garanterer din sikkerhed og er med til at skabe et personligt forhold mellem dig og lægen. Eventuelle opfølgende konsultationer kan være videokonsultationer, men du har altid mulighed for også at afholde dine opfølgningsbesøg i klinikken.

Du vil blive bedt om at vise dit sundhedskort ved konsultationen af hensyn til din og lægens sikkerhed.

 

For onlinekonsultationer med din læge er det vigtigt at vælge en passende lokation. Det anbefales kraftigt, at du befinder dig på et roligt og stationært sted uden uønskede forstyrrelser fra omgivelserne. Lægen skal kunne se dig tydeligt, så find et sted med tilstrækkeligt lys (f.eks. tæt på et vindue i dagstimerne). Kvaliteten af konsultationerne vil øges, hvis du bruger en enhed med et godt kamera og en hurtig internetforbindelse. Du er altid velkommen til at have en pårørende i nærheden under videokonsultationerne, hvis du har brug for støtte. 

 

Hvis du har brug for hjælp til uddybende spørgsmål kan vi anbefale at læse siden FAQ. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, og vores læge eller klinikpersonale vil guide dig bedst muligt. 

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen som patient i vores samarbejdsklinikker. 


Fællesskab

Vi er et fællesskab af patienter, sundhedspersonale med flere, der er dedikeret til konstant at opbygge, bruge og dele viden om smertebehandling. Vil du være en del af fælleskabet på de sociale medier? Følg os via nedenstående link:
Ønsker du at læse mere om muligheder for behandling af kroniske smerter i vores klinik i Aalborg, kan du finde mere relevant information på siden Cannabisbehandling samt på siden Kræftbehandling
 
Sidder du inde med spørgsmål, du ikke kan finde svar på, kan du altid kontakte vores klinikpersonale, der vil hjælpe dig så vidt muligt med at afklare dine spørgsmål.